Portada > Actualitat > Notícies > 281 paretans i paretanes sol·liciten a l'Ajuntament l'ajut de 100 euros per pagar l'Impost de Béns Immobles (IBI) de 2019

281 paretans i paretanes sol·liciten a l'Ajuntament l'ajut de 100 euros per pagar l'Impost de Béns Immobles (IBI) de 2019

03/03/2020

El Govern Plural manté la subvenció de 100 euros per reduir l'import de l'Impost de Béns Immobles. Un ajut universal per a qualsevol veí del municipi que compleixi els requisits que contemplen les bases pensades a subvencionar aquest impost a les persones amb dificultats econòmiques.

Durant el termini de presentació s'han registrat 281 sol·licituds i ara l'Oficina d'Atenció Ciutadana està en procés de valoració de compliment dels requisits. Durant l'exercici 2018 es van resoldre favorablement 164 peticions i es van destinar 16.400 euros. D'altra banda, a 207 jubilats de Parets se'ls ha vist bonificat l'impost de la recollida orgànica durant el darrer any. L'ajut per pagar l'impost de la recollida orgànica es pot sol·licitar durant tot l'any.
A tot això cal afegir que durant el mes de maig els ciutadans de Parets ja podran fer el pagament de l'Impost de Béns Immobles que recull una reducció del 2,5%, aprovada en el ple de les ordenances fiscals de l'octubre.

Arxivat a: Ajuntament, Urbanisme i Habitatge
Parets del Vallès