Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets crea una comissió de seguiment de situació del Coronavirus

L'Ajuntament de Parets crea una comissió de seguiment de situació del Coronavirus

11/03/2020

Una comissió formada per membres de l'equip de govern es reunirà de forma constant, com a mínim dos cops al dia, una al matí i una altra a la tarda, per avaluar els canvis de situació que pugui haver-hi respecte del Coronavirus a Parets i prendre les decisions i recomanacions oportunes segons avanci la situació i es renovin les recomanacions que arriben des del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Les decisions que es puguin prendre en les següents hores o dies seran comunicades pels canals oficials de l'Ajuntament de Parets.

En la darrera reunió d'aquesta comissió, que ha finalitzat fa uns minuts, s'ha posat de manifest que, a hores d'ara, continua sense haver-hi cap cas de Coronavirus positiu en el municipi i, per tant, es recomana seguir les mesures d'autoprotecció del departament de Salut que consisteixen a rentar-se les mans sovint, tapar-se la boca i el nas en el moment de tossir o esternudar, evitar el contacte directe amb persones que pateixin infeccions respiratòries agudes i presentin tos o esternuts, i evitar compartir menjar i estris. Ara com ara, l'Ajuntament no decreta la suspensió de cap dels seus serveis per al dia d'avui.

La comissió de seguiment de situació del Coronavirus està en contacte amb les autoritats sanitàries per tal de seguir les recomanacions i obtenir la informació necessària i d'interès municipal.

Cal continuar amb el missatge de calma i tranquil·litat davant de l'alerta pel Coronavirus i, especialment, consultar les fonts oficials i no confiar en notícies falses que arribin per canals no oficials.

Aquesta informació està en revisió permanent i s'actualitzarà amb cada nova dada rellevant i/o després de cada reunió de la comissió.

Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
Ajuntament de Parets