Portada > Actualitat > Notícies > Una persona que havia estat en contacte amb l'escola ACESCO de Parets dóna positiu en el test de Coronavirus

Una persona que havia estat en contacte amb l'escola ACESCO de Parets dóna positiu en el test de Coronavirus

13/03/2020

Gràcies a la bona actuació de l'escola ja s'ha pogut contactar amb les persones que han tingut contacte amb l'afectat i es troben en confinament preventiu.

Es tracta d'una persona que havia estat a l'escola feia uns dies i que ha donat positiu en la prova del Coronavirus. La persona en qüestió no havia presentat cap símptoma i, per tant, no hi havia indicis que fos portador del virus. En el mateix moment que l'escola va tenir coneixement del cas, va contactar amb Inspecció Educativa i també amb el 061 i, de forma immediata, van seguir les instruccions que el personal sanitari els va demanar. Gràcies a la bona actuació de l'escola, s'ha pogut conèixer amb qui va estar en contacte la persona que ha donat positiu en el test i en aquests moments es troben en confinament preventiu.

Cal recordar que, a la vegada, s'estava emetent l'ordre de tancament escolar a tota Catalunya i, per tant, les autoritats no van demanar més accions a l'escola ACESCO, que s'ha posat a total disposició dels sanitaris per a qualsevol actuació que calgui fer.

Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
Recurs