Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets habilita un número de telèfon per a consultes relacionades amb l'estat d'alarma

L'Ajuntament de Parets habilita un número de telèfon per a consultes relacionades amb l'estat d'alarma

16/03/2020

Demanem a la població que faci servir aquest número de telèfon per a consultes sobre l'estat dels serveis en relació amb l'estat d'alarma per tal de no saturar la centraleta de la Policia Local i del CAP Parets amb consultes no relacionades amb la seguretat o la salut.

La ciutadania pot contactar amb aquest número de telèfon per realitzar consultes sobre actuacions, serveis, dependències i equipaments que presten serveis mínims, i altres consultes que puguin tenir derivades de la situació excepcional que s'està vivint en l'actualitat a causa de l'estat d'alarma en el qual ens trobem.
El número de telèfon no és un número per comunicar emergències, sinó per contactar amb l'administració local per tal de resoldre dubtes o donar assistència a aquelles persones que ho necessitin.
El telèfon ja es troba operatiu i atén les consultes tant de trucades telefòniques com les que s'envien a través de WhatsApp.
El número de telèfon de contacte és el 677 12 45 92 i l'horari d'atenció a la ciutadania és de dilluns a diumenge de 9 h del matí a 21 h del vespre
Es demana que, per qüestions relacionades amb dubtes sobre la situació d'alarma, no es truqui la Policia Local ni al CAP Parets i es faci servir aquest número de telèfon, sempre que sigui possible.
Recordeu que per a emergències cal trucar al 112. Si teniu dubtes sobre si patiu Coronavirus, el telèfon al qual us heu de dirigir és el 061.

Arxivat a: Ajuntament, Salut, Seguretat, Informació coronavirus
Ajuntament