Portada > Actualitat > Notícies > A causa de l'estat d'alarma, i per complir amb les mesures decretades, s'ajorna la Comissió Informativa i el Ple ordinari del mes de març

A causa de l'estat d'alarma, i per complir amb les mesures decretades, s'ajorna la Comissió Informativa i el Ple ordinari del mes de març

17/03/2020

Complint amb les mesures de seguretat i protecció de les autoritats sanitàries, queda ajornada la Comissió Informativa i el Ple ordinari del mes de març a causa de l'estat d'alarma actual, ja que no es poden complir les mesures de protecció amb l'assistència de 17 regidors i regidores i que la llei no permet, ara com ara, la celebració del ple de forma telemàtica.

Sí que es farà la Junta de Govern, aquest dijous a les 17.30 h, i la Junta de Portaveus, a les 18 h, òrgans col·legiats que es reuniran perquè sí que poden seguir totes les mesures de protecció atès que són òrgans amb l'assistència de menys càrrecs electes que en el plenari.  

El Govern Plural treballa per mantenir al màxim possible l'activitat, la gestió administrativa i el funcionament dels serveis públics.

Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
logo ajuntament