Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets vetlla per la gent més gran i vulnerable

L’Ajuntament de Parets vetlla per la gent més gran i vulnerable

23/03/2020

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Drets Socials, ha posat en marxa una iniciativa per conèixer la situació de les persones del municipi més grans de 75 anys, que no disposen del servei de teleassistència domiciliaria i viuen soles. A Parets, actualment, hi ha 135 persones grans i vulnerables que es troben en aquestes circumstàncies.

Es tracta de trucar un per un als avis i àvies que reuneixen aquestes condicions per saber com es troben, i oferir-los un servei de teleassistència d’urgència a través de la línia de telèfon mòbil o fix, que estarà en funcionament mentre duri la crisi, i que la Diputació de Barcelona ha posat a disposició dels ajuntaments. És una línia excepcional que se suma al servei de teleassistència que també s’ha reforçat des de la Diputació.

Paral·lelament, des dels Casals Municipals per a la Gent Gran, també es fan trucades als usuaris i usuàries amb més edat dels centres que podrien estar en una situació sensible, per tal de saber com es troben i quines necessitats poden tenir.

Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Gent Gran, Informació coronavirus
Ajuntament de Parets