Portada > Actualitat > Notícies > Dues persones detingudes per saltar-se l’ordre de confinament de manera reiterada

Dues persones detingudes per saltar-se l’ordre de confinament de manera reiterada

31/03/2020

Aquest cap de setmana, la Policia Local de Parets ha detingut dos joves veïns del municipi per l'incompliment del Reial decret d'alarma per la pandèmia del Coronavirus COVID-19. Les detencions s'han produït per estar reiteradament a la via pública sense causa justificada. Un dels detinguts tenia fins a cinc expedients sancionadors oberts per la mateixa causa.

Els joves van ser traslladats a les dependències dels Mossos d'Esquadra i dilluns van passar a disposició judicial.

D'altra banda, els agents també van procedir a la confiscació de diferent material sanitari, principalment mascaretes homologades, que uns establiments dedicats a l'alimentació i no autoritzats per a la seva comercialització, havien posat a la venda a un preu fins a cinc vegades superior al preu de venda habitual.

Atesa l'actual crisi sanitària, les mascaretes són considerades un producte sanitari de primera necessitat. Totes les unitats han estat lliurades a la Residència Pedra Serrada, al CAP Parets, i a diferents centres sanitaris.

Als establiments infractors se les ha imposat una multa per incompliment del Reial Decret d'alarma i per un presumpte delicte de vulneració de la Llei de protecció de les persones consumidores. 

33 mascaretes d'Snorkel per a l’Hospital de Granollers

La Policia Local i Protecció Civil també han lliurat a l'Hospital de Granollers un total de 33 unitats de mascaretes d'Snorkel, donades per veïns i veïnes de la població, que serviran per modificar-les i fer nous respiradors per a persones malaltes de coronavirus.

L'Hospital de Granollers ha agraït l'aportació i, tot i que tanca la campanya de recollida de mascaretes, recorda que es pot continuar fent donació d'altres materials com bates, guants o mascaretes de protecció, que es poden dipositar a l'autobús situat a la porta de l'hospital.

Arxivat a: Informació coronavirus, Salut
Lliurament mascaretes d'Snorkel per a l’Hospital de Granollers