Portada > Actualitat > Notícies > El servei de bus urbà de Parets serà gratuït fins al 9 d’abril

El servei de bus urbà de Parets serà gratuït fins al 9 d’abril

02/04/2020

L’Ajuntament de Parets, seguint les directrius de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l'àrea de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya, com a administració adherida a l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà, AMTU, ha acordat la suspensió temporal de les tarifes del Sistema Tarifari Integrat de Transport Urbà al municipi.

Així doncs, des d'avui dijous 2 d'abril, i fins al pròxim 9 d'abril de 2020, el bus urbà de Parets serà totalment gratuït. L'horari de funcionament és de 8 del matí a 14 h, amb la darrera sortida des de la plaça de la Vila a les 13.30 h. 

Recordeu que, d’acord amb el criteri de les autoritats sanitàries, es recomana que les persones majors de 65 anys, o qui pateixi malalties cròniques o diverses malalties o bé tingui un estat immunodeprimit, evitin utilitzar els mitjans de transport públic col·lectiu a menys que sigui estrictament necessari.

Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus, Mobilitat
Bus urbà gratuït confinament