Portada > Actualitat > Notícies > Es redueixen els ingressos per COVID-19 a l'Hospital de Mollet i disminueix el nombre de sancions per no complir el confinament a Parets

Es redueixen els ingressos per COVID-19 a l'Hospital de Mollet i disminueix el nombre de sancions per no complir el confinament a Parets

09/04/2020

La Policia Local de Parets ha registrat una disminució en el nombre de sancions que interposen a persones que no compleixen la normativa de confinament decretada per l'estat d'alarma a causa de la crisi sanitària. El percentatge aproximat de sancions que s'ha registrat aquesta setmana suposa el 50% respecte de la setmana anterior.

Una situació similar viu l'Hospital de Mollet, que ha experimentat una reducció dels ingressos a causa de la COVID-19. Actualment l'hospital té ingressades 92 persones amb COVID-19. Les altes segueixen augmentant; en total a l'hospital s'han donat 314 altes acumulades. El nombre de defuncions acumulades fins avui han estat 72, segons han informat en un comunicat.

Arxivat a: Informació coronavirus, Salut
logo ajuntament