Portada > Actualitat > Notícies > Continuen les actuacions de la Policia Local i Protecció Civil en relació a l’estat d’alarma per la Covid-19

Continuen les actuacions de la Policia Local i Protecció Civil en relació a l’estat d’alarma per la Covid-19

16/04/2020

Durant les darreres setmanes, la Policia Local de Parets del Vallès i Protecció Civil ha continuat amb les tasques de vigilància del compliment del Reial decret d'alarma per la pandèmia del Coronavirus Covid-19, que ara s’han intensificat amb la reincorporació a la feina d’una part dels treballadors i treballadores.

L’augment de la vigilància s’ha centrat bàsicament en els mitjans de transport pels carrers del municipi i en el transport públic, per tal que les persones que es desplacen ho facin complint les mesures i els criteris marcats en el decret.

Val a dir que el nombre de denúncies imposades per l’incompliment, que han estat bàsicament per estar a la via pública sense causa justificada, s’ha reduït en més d’un 50% durant la setmana passada, “de 12 a 14 denúncies cada 24 h, hem passat a menys de la meitat”, declara l’inspector en cap de la Policia Local, Joan Pérez.

Pérez també posa de manifest que els paretans i les paretanes “ho estan fent prou bé i, tot i la situació en què estem, que és complicada, la major part de les persones respecten la normativa i segueixen les instruccions donades des de les diferents administracions públiques i des del cos policial”.

L’Ajuntament de Parets, la Policia Local i Protecció Civil volen recordar a la ciutadania que cal continuar amb l’aplicació de totes les mesures recomanades durant el confinament, tant pel que fa a l’ús de mascaretes en espais públics, la importància de la higiene i, sobretot, en mantenir les distàncies de seguretat en els espais comuns. 

Arxivat a: Informació coronavirus, Salut, Seguretat
Policia Local control - covid19