Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets amplia fins a l'1 d'octubre de 2020 el pagament no domiciliat de l'IBI

L'Ajuntament de Parets amplia fins a l'1 d'octubre de 2020 el pagament no domiciliat de l'IBI

17/04/2020

La Regidoria d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament de Parets ha arribat a un acord amb l'Organisme de Recaptació i Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona per ampliar el termini del pagament voluntari del rebut de l'IBI, Impost de Béns Immobles, fins a l'1 d'octubre. El període de pagament començarà el 4 de maig i finalitzarà l'1 d'octubre per als rebuts no domiciliats, que s'hauran de pagar íntegrament.

Els rebuts que estiguin domiciliats es podran pagar de forma sencera o bé en 4 fraccions. 

Arran de la crisi del coronavirus i l'estat d'alarma i per donar més facilitats a la ciutadania, l'Ajuntament cobrarà el rebut de l'IBI sencer, si està domiciliat, l'1 d'octubre en lloc de l'1 de juliol, per tant s'endarrereix tres mesos. 

En el cas que el pagament estigui fraccionat els pagaments es faran:

  • 1r fraccionament: 1 de juliol de 2020.
  • 2n fraccionament: 1 d'octubre de 2020.
  • 3r fraccionament: 2 de novembre de 2020.
  • 4t fraccionament: 1 de desembre de 2020.

Els rebuts de l'IBI incorporaran per primera vegada una rebaixa del 2,5% tal com es va aprovar en el ple d'ordenances fiscals d'octubre de 2019. El compromís és ampliar la rebaixa fins al 10% amb un 2,5 anual fins al 2023, complint un dels punts del programa de govern de les tres forces polítiques.

D'altra banda, l'impost de guals es pagarà pels rebuts no domiciliats (període voluntari) entre el 4 de maig i l’1 d'octubre.

Els rebuts domiciliats dels guals es cobraran l'1 d'octubre de 2020.

Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
logo ajuntament