Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local de Parets informa d'un accident amb una víctima mortal

La Policia Local de Parets informa d'un accident amb una víctima mortal

07/05/2020

La Policia Local de Parets informa que al voltant de les 11 hores d'aquest dijous 7 de maig el servei 112 ha activat els dispositius d'emergències després de rebre la comunicació d'un accident greu en el passeig Fluvial de Parets del Vallès.

Fins al lloc dels fets s'han traslladat dues patrulles de la Policia Local de Parets i, davant la gravetat de l'accident, també han estat activats els Bombers i el SEM. També han assistit al lloc dels fets Protecció Civil i un vehicle d'atestat de Trànsit dels Mossos d'Esquadra.
L'accident ha tingut lloc després que el conductor del vehicle, veí de Montmeló de 66 anys, ha col·lidit amb un dels pilars per on passa la via del tren que hi ha en el passeig Fluvial, a prop de les instal·lacions de l'empresa Danone.
Els Bombers han pogut treure el conductor del vehicle i la metgessa del SEM ha informat de la seva mort, fet pel qual s'ha engegat el protocol establert en aquests casos d'avís al jutjat de guàrdia i funerària per traslladar el cos a la Ciutat de la Justícia.
La Policia Local de Parets confecciona l'Atestat de Trànsit per accident de circulació amb el resultat de la mort del conductor. A causa d'aquest accident la via ha estat tallada a la circulació fins a les 13 hores aproximadament.
L'Ajuntament de Parets del Vallès vol expressar el condol per la mort d'aquesta persona.

Arxivat a: Seguretat
Policia Local Parets