Portada > Actualitat > Notícies > Darrera trobada telemàtica del Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet

Darrera trobada telemàtica del Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet

28/05/2020

L’alcalde de Parets, Jordi Seguer, va assistir a la darrera videoconferència del Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM), que va tenir lloc ahir dimecres 27 de maig, i que va servir per exposar l’evolució de la situació relacionada amb la COVID-19 al llarg dels últims tres mesos. També es va posar sobre la taula les necessitats futures de les administracions locals que en formen part.

Al llarg de la reunió, els alcaldes van coincidir en diferents punts.com fer arribar amb unanimitat el seu més sentit agraïment als professionals sanitaris de l’FSM de l’hospital, del sociosanitari i de les residències així com tots els professionals d’atenció primària que al llarg d’aquests tres mesos han estat fent front a la COVID-19 amb professionalitat, escalf i molt compromís.

També van voler enviar el seu més profund agraïment per la responsabilitat mostrada per tota la població durant el període de confinament, gràcies a la qual ha estat possible la contenció del virus i la davallada dels contagis arreu del territori. Especialment els alcaldes han fet èmfasi en totes aquelles persones particulars, associacions, entitats i empreses que han estat col·laborant de moltes maneres diferents per tal d’aportar el seu gra de sorra en el benestar dels professionals sanitaris i de tota la població.

Els alcaldes van transmetre a la població un missatge clar d’alerta: “estem iniciant el desconfinament però encara s’ha d’actuar amb molta prudència i respectar amb rigor la normativa vigent per tal d’assegurar que no hi hagi un rebrot de la malaltia. És responsabilitat de tothom ajudar a garantir la salut dels nostres conciutadans i especialment de les persones més vulnerables”, concloïen.

Finalment, la reunió va servir per posar de manifest l’augment de les necessitats sanitàries de la població de referència del Baix Vallès i l’augment progressiu de la complexitat dels serveis que té el territori que demanen el seu adequat finançament, juntament amb la necessària reflexió sobre el model de dependència pel futur que garanteixi el suficient nivell de benestar de les persones més vulnerables.

Arxivat a: Ajuntament
Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet