Portada > Actualitat > Notícies > Signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Parets i Media Markt per al foment de l’ocupació

Signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Parets i Media Markt per al foment de l’ocupació

28/05/2020

El pròxim dilluns 1 de juny, a les 11 h, a la sala de plens de l’Ajuntament, tindrà lloc la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Parets i l’empresa Media Markt per al foment de l’ocupació al municipi.

La signatura estarà presidida per l’alcalde de Parets, Jordi Seguer, el representant de Media Markt, Roberto Gutierrez, la regidora de Foment de l'Ocupació, Promoció Econòmica, Empresa i Emprenedoria, Carme Herrero, i la primera tinent d’alcaldia, Casandra García.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
logo ajuntament