Portada > Actualitat > Notícies > Acord amb CASSA per a la millora de la xarxa municipal d’aigua

Acord amb CASSA per a la millora de la xarxa municipal d’aigua

03/06/2020

L’Ajuntament de Parets del Vallès i l’empresa CASSA, concessionària del servei de subministrament d’aigua al municipi, han acordat les actuacions previstes durant aquest any a la xarxa d’aigua potable amb l’objectiu de resoldre les problemàtiques que han sorgit a les canonades, algunes encara de fibrociment. També s’han acordat diferents treballs d’urbanització i actuacions de millora de caràcter divers.

El més destacat serà la renovació de tota la xarxa de canonada d’aigua del carrer Alfons XIII, des de l’avinguda de Catalunya fins al passeig de la Ribera. Aquesta actuació s’executarà durant el 2020 i anirà lligada amb el reasfaltat de tot el carrer per on actualment passa el carril bici. L’obra està considerada com a prioritària en el marc de les actuacions de les regidories de Via Pública i Serveis Urbans.

També està previst resoldre la problemàtica que presenten les canonades d’aigua del carrer Batista i Roca amb Sant Sebastià i la del carrer Raval amb l’av. Ntra. Sra. de Montserrat.

Cal afegir que durant aquest 2020 també s’executarà la segona fase del projecte de sectorització de la xarxa d’aigua potable de Parets i es repararà el pas de la canonada de la Riera Seca per donar impulsió al Pou IV, situat en el límit del terme municipal de Lliçà de Vall. 

Totes aquestes inversions formen part del fons de reposició que l’empresa Aigües de Sabadell aporta anualment a l’Ajuntament de Parets. Del mateix fons es pagarà la renovació de les canonades d’aigua del parc de la plaça Espanya i dels carrers Ferrer i Guàrdia i Aurora, al Barri Antic. 

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament l’actuació de millora en la xarxa de canonades d’aigua, considerant que en ple segle XXI ja no hauria d’haver-hi canonades de fibrociment.

Les actuacions formaran part del projecte de renovació integral del carrer Alfons XIII que ha estat impulsat conjuntament amb la regidoria d’Urbanisme, i que s’executarà al llarg d’aquesta legislatura en el marc del pla de millora de voreres.

Es preveu que les obres puguin iniciar-se durant els mesos d’estiu.

Arxivat a: Ajuntament
Obres CASSA ok