Portada > Actualitat > Notícies > S'amplia l'espai al mercat setmanal de Can Berenguer per garantir les mesures de seguretat

S'amplia l'espai al mercat setmanal de Can Berenguer per garantir les mesures de seguretat

05/06/2020

Amb l’arribada del mes de juny s’ha recuperat la normalitat en els mercats ambulants de l’Eixample i del Barri Antic de Parets, que ja poden instal·lar-se amb la totalitat de les parades.

Per tal de garantir les mesures necessàries de seguretat i distància entre les persones, el mercat de Can Berenguer ha ampliat l’espai destinat a parades de venda i, a partir d'ara i fins nou avís, es tancarà el carrer Prat de la Riba entre Monistrol i la Mina. Al carrer la Mina es podrà circular en tots dos sentitsúnicament els dilluns en què hi hagi mercat a Can Berenguer.

Pel que fa al mercat del Camp de les Peces al Barri Antic, com és habitual, no es podrà aparcar a l'espai que ocupa el mercat els dimecres.

Així doncs, estarà prohibit aparcar i estacionar durant els dies de mercat als recintes i carrers indicats: aparcament del Camp de les Peces, carrer Prat de la Riba entre Monistrol i la Mina, i aparcament de Can Berenguer. 

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
Mercat Eixample