Portada > Actualitat > Notícies > S’obre el termini d’inscripcions pel casal d’estiu per a infants a Parets

S’obre el termini d’inscripcions pel casal d’estiu per a infants a Parets

09/06/2020

Aquest dijous, 11 de juny, s'obre el termini d'inscripcions per participar en el casal d'estiu d'enguany. El casal començarà el 29 de juny, en cas que ens trobem en la fase 3 del desconfinament, i finalitzarà el 31 de juliol. Cal recordar que el dilluns dia 27 de juliol no hi haurà casal amb motiu del dia festiu local.

Aquest any el casal d'estiu estarà limitat a 360 nens i nenes, i es prioritzarà a aquells infants empadronats i/o matriculats als centres educatius de Parets. A més, l'Ajuntament de Parets subvencionarà els que estiguin empadronats i escolaritzats al municipi.

L'horari de les activitats serà de 9 a 13 h i tindrà un preu de 250 euros pels nens i nenes de Parets, i de 300 euros per aquells que no siguin del municipi. També es disposarà de servei de menjador, de 13 a 15 h, al preu de 214 euros. Aquest preu serà el mateix per als empadronats i no empadronats al municipi.

Les inscripcions es podran fer al pavelló, aquest dijous, 11 de juny, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h o el dissabte, 13 de juny, de 9 a 14 h, i caldrà portar la documentació següent: inscripció omplerta, declaració responsable, fotocòpia tant de les vacunes com de la TSI i fer el pagament de 50 euros per la reserva de la plaça. Cal recordar que per realitzar la inscripció s'ha de dur la mascareta.

Per aclarir dubtes, es faran dues reunions virtuals a través de la plataforma ‘Zoom’:

dimecres dia 10, a les 10 h, a l'enllaç:

https://us04web.zoom.us/j/79026225832?pwd=aFNkS0M5REY5TzVoT0UrNUNqRmtjZz09

dimecres dia 10, a les 20 h, a l'enllaç:

https://us04web.zoom.us/j/75983920559?pwd=RUpDR3VKYVRFQ2xnTitzVUdTZGc0Zz09

Per a més informació es pot adreçar un correu electrònic a: (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Joventut
Jocs d'aigua CJ