Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament repartirà mascaretes a tota la població

L’Ajuntament repartirà mascaretes a tota la població

15/06/2020

Avui dilluns, l'Ajuntament ha iniciat el repartiment per correu de mascaretes quirúrgiques a tota la població d’entre 15 i 59 anys. Es preveu que durant la setmana arribin a totes les cases del municipi. A principis del mes de maig, ja es va fer un primer enviament de 4.203 mascaretes quirúrgiques a les persones majors de 60 anys.

Uns dies després, es van encarregar a les botigues El Didalet, Merceria 21 botons, Cose Fils i Nova Mar, la confecció de 2.710 mascaretes reutilitzables de cotó per als nens i nenes d'entre 3 i 14 anys, que es van repartir entre l'última setmana de maig i la primera de juny.

A partir d'avui, ja s'està treballant en l'enviament de mascaretes quirúrgiques a la resta de la ciutadania, és a dir, als paretans i les paretanes de 15 a 59 anys. En total seran 11.997 mascaretes. Amb aquest darrer enviament s'haurà arribat a tota la població a partir de 3 anys, l'edat aconsellada per dur mascareta, i s'hauran repartit més de 28.000 unitats.

Des de l'inici de l'estat d'alarma també s'han distribuït, des de l'Ajuntament, més de 3.000 mascaretes donades per diferents entitats, tant quirúrgiques com de cotó, a comerços i botigues del municipi. Actualment, i fins que s'exhaureixi l'estoc, encara es poden recollir a l'Ajuntament algunes mascaretes de cotó reutilitzables. D'aquests tipus, s'han confeccionat 4.604 per a adults i 1.570 per a infants.

Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus, Salut
Mascaretes