Portada > Actualitat > Notícies > Parets inaugurarà el nou parc de cal·listènia amb una exhibició de street workout

Parets inaugurarà el nou parc de cal·listènia amb una exhibició de street workout

23/06/2020

El pròxim diumenge, 28 de juny, a les 11 h s’inaugurarà el nou parc de cal·listènia situat en el Complex Esportiu del Tenes, entre les pistes d’atletisme i el bar. La inauguració comptarà amb una exhibició de street workout per part de nois i noies de Parets on faran una demostració de quina activitat es podrà desenvolupar en aquest nou espai.

Es tracta d’un complex monkey bar de la marca Kenguru Pro, que és la principal empresa d’àmbit mundial en la producció d’equipaments esportius urbans. Els esportistes trobaran: 2 barres de dominades d’1,2 m de longitud amb diàmetre 33,7 mm, 1 monkey bar, 1 monkey bar inclinada adaptada a usuaris amb mobilitat reduïda, 2 baranes d’ascens adaptades, 1 paret sueca, 8 pals verticals, 6 de 2.600 mm. i 2 de 2.000 mm; Barres de flexions triple: 2 barres de dominades freestyle d’1,758 m de longitud amb diàmetre 33,7 mm, 1 barra de flexions d’1,758 m de longitud amb diàmetre 42,4 mm, 4 pals verticals, 2 de 1.500 mm., 1 de 1.200 mm. i 1 de 500 mm; Barres de dominades doble: 2 barres de dominades freestyle de 1,758 m de longitud amb diàmetre 33,7 mm, 1 barana per a realitzar “la bandera”, 3 pals verticals, 2 de 2.600 mm. i 1 de 2.300 mm; Barres paral·leles altes: 2 barres paral·leles corbades d’1,3 m d’altura; I barres paral·leles baixes: 2 barres paral·leles corbades de 0,3 m d’altura. Tot el recinte estarà damunt d’un paviment de cautxú per garantir més nivell i seguretat en els 126 m2 de parc. Tot plegat, ha suposat una inversió d’aproximadament 34.000 euros.

L’alcalde i regidor d’Esports, Jordi Seguer destacava que “és un parc molt complet que respon a una de les peticions del jovent de Parets des de feia força temps, ja que s’havien de desplaçar a altres municipis i crèiem important tenir un parc d’aquestes característiques a Parets. La majoria de forces polítiques que integrem el Govern Plural ho vàrem incorporar en el programa electoral”. 

La cal·listènia és un sistema d'exercici físic en el qual l'interès està en els moviments de grups musculars utilitzant el teu propi cos. L'objectiu d’aquesta pràctica és l'adquisició de gràcia i bellesa en l'exercici.

Arxivat a: Esports
Parc cal·listènia rgb