Portada > Actualitat > Notícies > Els usuaris de la Piscina Miguel Luque podran accedir a la COREFO durant l’estiu

Els usuaris de la Piscina Miguel Luque podran accedir a la COREFO durant l’estiu

30/06/2020

L’Ajuntament de Parets i l’entitat Corefo han renovat l’acord per tal que els abonats de la piscina municipal Miguel Luque puguin accedir gratuïtament a les instal·lacions de la piscina descoberta de la Corefo durant l’estiu. D’acord amb el conveni de col·laboració, les persones abonades, i residents a Parets del Vallès, podran fer ús de la piscina d'estiu i de les seves instal·lacions entre el 13 de juliol i el 13 de setembre.

Per poder accedir-hi a la Corefo, serà imprescindible recollir prèviament el carnet a la piscina municipal Miguel Luque. Davant la situació excepcional provocada per la Covid-19, l'aforament a la piscina estarà limitat i es pot donar el cas que no es pugui accedir si l'aforament és complet.

Compensació de les quotes de soci de la piscina Miguel Luque

Arran del tancament de piscina Miguel Luque, primer per una avaria en el sistema d'escalfament de l'aigua, i posteriorment pel Decret d'estat d'alarma per la Covid-19, l'Ajuntament compensarà les quotes als socis:

• No s'efectuarà el cobrament de les quotes corresponents al segon i tercer trimestre d'aquest any.

• En la quota corresponent al quart i últim trimestre es compensarà l'import equivalent a 55 dies, que correspon als 36 dies en què l'equipament va romandre tancat a causa de l'avaria en el sistema d'escalfament de l'aigua i al tancament obligat pel Decret d'estat d'alarma per la Covid-19.

• En el cas dels abonats donats de baixa, es procedirà al reintegrament en el compte bancari on estava domiciliat el pagament.

Durant tot aquest període de tancament, s'ha aprofitat per avançar part de l'actuació de millora prevista piscina que inclou, entre d'altres, el nou vestíbul, un nou sistema de control d'accés i lavabos adaptats.

Alhora, s'ha aprovat el projecte de reparació del vas principal de la piscina, que s'executarà durant el període estival, i que permetrà donar solució al problema de fuites existent. L'obertura de les instal·lacions es preveu per l'1 d'octubre de 2020.

Arxivat a: Esports
Corefo