Portada > Actualitat > Notícies > S’obre el termini per sol·licitar els ajuts de menjador del Consell Comarcal

S’obre el termini per sol·licitar els ajuts de menjador del Consell Comarcal

06/07/2020

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha fet públiques les bases per atorgar els ajuts de menjador per al curs escolar 2020-2021. El termini per a la presentació de sol·licituds acabarà el pròxim 24 de juliol.

Les sol·licituds es poden trobar a la web de l’Ajuntament, http://www.parets.cat/temes/serveis-socials-i-salut/ajuts-i-subvencions, als equipaments municipals de Cal Jardiner, Casal de Can Butjosa i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

Per accedir a la convocatòria i garantir la correcta tramitació cal consultar les bases, complimentar la sol·licitud correctament i aportar la documentació requerida. Les bases íntegres es poden trobar a la web de l’Ajuntament i a l’enllaç https://bop.diba.cat/temp/05_022020006245.pdf.

Per presentar les sol·licituds cal demanar cita prèvia a l'OAC trucant al telèfon 935 738 888.

Arxivat a: Benestar social
Ajuts menjador escolar 2020-21 banner

Arxius adjunts