Portada > Actualitat > Notícies > Escoltem i recollim les teves propostes: ‘PARLEM-NE l'escenari post-COVID’

Escoltem i recollim les teves propostes: ‘PARLEM-NE l'escenari post-COVID’

07/07/2020

L’Ajuntament de Parets ja ha posat en marxa el projecte «PARLEM-NE, l'escenari post-COVID» un nou espai col·laboratiu obert a la ciutadania, entitats, comerços, empreses, indústries, i a tot el teixit sociocultural i laboral del municipi. És un espai de treball i de debat on l'objectiu és elaborar conjuntament una estratègia d'actuació.

El procés ha començat amb la visita d’enquestadors als comerços i establiments de restauració del municipi, amb l’objectiu d’obtenir, de primera mà, informació actualitzada i, alhora, recollir les propostes del teixit comercial de Parets. 

Paral·lelament, s’han habilitat, a través de la pàgina web parets.cat, un seguit de formularis, que es poden emplenar en funció de si es vol participar com a ciutadà, com a entitat, com a comerç o com a empresa. Es pot accedir als formularis clicant aquí. La recollida de propostes finalitzarà a mitjan juliol.

Us convidem a contestar el formulari corresponent, per tal de percebre quines són les problemàtiques i necessitats actuals de les persones que viuen i/o treballen a la nostra vila, per així, poder plantejar accions que ajudin a afrontar la situació actual i la que esdevindrà en els pròxims mesos.

Parlem-ne, s'articularà a partir de sessions de treball durant les quals es debatran les propostes obtingudes. Això permetrà elaborar un document estratègic d’actuacions a desenvolupar en els pròxims mesos. Les sessions es duran a terme la segona quinzena de juliol i es tancarà amb la publicació del document estratègic obtingut.

També es preveu fer diferents sessions de seguiment de l’execució de les actuacions al mes d’octubre i de tancament al mes de desembre.

Arxivat a: Informació coronavirus
logo ajuntament