Portada > Actualitat > Notícies > L’empresa ICE cedeix un sistema de tractament de l’aigua a l’Escola Bressol Municipal El Gargot

L’empresa ICE cedeix un sistema de tractament de l’aigua a l’Escola Bressol Municipal El Gargot

10/07/2020

L'Ajuntament de Parets instal·larà a l'Escola Bressol Municipal El Gargot, durant aquest mes de juliol, un sistema de tractament d'aigües cedit de forma gratuïta per l'empresa Instituto de Consumo Energético.

Concretament, es tracta del Sistema Génesis, un tractament ecològic de l'aigua que redueix un 25% el consum energètic i minimitza l'impacte mediambiental. També permet reduir l’ús de productes químics empleats per a la neteja, ajudant així a la conservació dels nostres mars, rius i aqüífers. El Sistema repercuteix en un millor manteniment de les instal·lacions evitant avaries, ja que també permet eliminar les incrustacions calcàries existents en les canonades i electrodomèstics.

El Sistema Génesis atrapa els microplàstics, petits fragments de material plàstic que poden passar a través de les parets del tracte digestiu i quedar-se estancades. A més millora el sabor i la qualitat de l'aigua sense modificar el pH i evita la seva oxidació.

Aquest disseny també elimina l'aire de l'aigua fent que desaparegui el 99,9% dels bacteris aerobis, que només són capaços de viure en presència d'oxigen. Elimina bacteris presents a l'aigua i metalls pesants com el plom, el coure, l'arsènic, la legionel·la i les pseudomones, uns bacteris que poden causar infeccions en humans i animals, en el supòsit que hi fossin presents en l'aigua. L'aparell està fabricat amb una tecnologia patentada única al món que permet suprimir els problemes causats per la calç, tot mantenint els minerals de l'aigua.

Aquesta actuació s'emmarca en el compromís de l'Ajuntament de Parets de treballar per a la millora del medi ambient, l'estalvi i l'eficiència energètica.

L'Instituto de Consumo Energético (ICE) té com a objectiu la conscienciació per a la preservació del medi ambient i la correcció de mals hàbits de consum energètic, a través de propostes de mesures correctives especialment enfocades en el camp de la millora de l'estalvi, l'eficiència energètica i el desenvolupament de tractaments d'aigua ecològics.

Es poden consultar les característiques tècniques i avantatges del Sistema Génesis a la web https://solucionesice.com/sistema-genesis.

Arxivat a: Educació, Medi ambient
EB El Gargot