Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local imputa tres menors per la crema d’un vehicle

La Policia Local imputa tres menors per la crema d’un vehicle

10/07/2020

La Policia Local de Parets ha detingut a un menor d’edat del municipi i investiga a altres dos per la crema d'un vehicle. Els fets s'han produït cap a les 4.30 h de la matinada, quan un agent de policia d'un altre municipi, que estava fora de servei en aquells moments, ha trucat a la comissaria per alertar de la crema d'un vehicle marca Audi, al carrer de Víctor Català.

Durant la trucada, l'agent ha pogut facilitar la descripció dels tres joves sospitosos de l'incendi. Immediatament la patrulla de guàrdia s'ha desplaçat fins al lloc dels fets i ha sufocat l'incendi, tot i que també hi ha fet acte de presència una dotació de bombers.

Els agents han procedit a la detenció d'un dels menors per un presumpte delicte de danys, i per un delicte de resistència i desobediència a l'autoritat. A hores d'ara resten pendents les dues imputacions als altres dos menors, que ja han estat identificats.

A més, la Policia Local també investiga la possible relació d'aquestes tres persones amb delictes similars que han tingut lloc a municipis del voltant.

Arxivat a: Seguretat
Policia Local