Portada > Actualitat > Notícies > El grup Freudenberg dona 15.000 euros al Rebost de Parets

El grup Freudenberg dona 15.000 euros al Rebost de Parets

22/07/2020

El comitè directiu del Grup Freudenberg, amb el suport del Consell d’administració, ha fet una donació a l’Ajuntament de Parets del Vallès de 15.000 euros, amb l’objectiu d’ampliar el programa de suport alimentari. D’acord amb la voluntat expressada per l’empresa, l’import íntegre es destinarà a l’organització benèfica ‘El rebost de Parets’ per garantir l’alimentació segura i suficient als col·lectius més vulnerables.

Segons consta en el conveni, signat aquest matí a les instal·lacions d’El rebost de Parets, l’Ajuntament actuarà com a intermediari, per tal de garantir que els diners aniran adreçats a donar suport a la població més desafavorida del municipi. Així doncs, Càritas Parets i l’associació Parets Solidari, responsables de la gestió de l’equipament, seran les encarregades d’administrar la donació del Grup Freudenberg.

Ambdues entitats han decidit invertir part dels diners en una cambra frigorífica que permetrà adquirir i conservar producte fresc, per completar el cistell de productes alimentaris de necessitat bàsica com ous, carn, peix, embotit, làctics o fruita i verdura.

Durant la roda de premsa prèvia a la signatura, Lluís Moreno, regidor de Drets Socials ha donat les gràcies a l’empresa, en nom de l’Ajuntament “per l’aportació desinteressada i generosa del grup Freudenberg”. També ha donat les gràcies a les entitats que gestionen les instal·lacions “contribuint a dignificar encara més l’atenció i la relació amb la ciutadania que fa ús d’aquest equipament”.

Jaume Cané, Conseller delegat del grup Freudenberg Espanya ha destacat el paper de les empreses en els municipis, “les empreses hem de ser igual de bons veïns que la resta i hem d’ajudar, no únicament amb diners, sinó oferint formació, ocupació o tenint cura del medi ambient i del nostre entorn”.

Mossèn Francesc Jordana, en nom de Càritas Parets, ha destacat la bona sintonia amb l’Ajuntament, “en una situació tan fosca i confusa com la que vivim, si els poders polítics, públics, socials i empreses anem a una, és un signe d’esperança. Malgrat que les coses siguin fosques, hem d’estar molt units per donar resposta a tot el que vindrà”.

Antoni Villa, de Parets Solidari, ha agraït la possibilitat de poder comptar amb la nova cambra frigorífica, “és un dia important per nosaltres, perquè feia temps que demanàvem la cambra per poder facilitar a les persones més necessitades aliments que fins ara havíem de rebutjar”.

La primera tinent d’alcaldia, Casandra García, ha manifestat que “és un orgull tenir empreses com Freudenberg al nostre municipi, que va més enllà de les relacions purament empresarials”.

L’alcalde de Parets, Jordi Seguer, ha agraït la “feina encomiable i desinteressada de Càritas i Parets Solidari”. També ha fet palès “l’ajuda totalment altruista de Freudenberg en tot l’entorn territorial, especialment en el nostre”.

La roda de premsa ha acabat amb la visita a les instal·lacions d’El rebost de Parets.

Arxivat a: Comerç i empresa, Cooperació
 El grup Freudenberg dona 15.000 euros al Rebost de Parets