Portada > Actualitat > Notícies > Horaris d’estiu dels Serveis Municipals de Parets

Horaris d’estiu dels Serveis Municipals de Parets

04/08/2020

Durant el mes d’agost, l’edifici consistorial de l’Ajuntament de Parets romandrà tancat al públic. Per a qualsevol consulta us podeu dirigir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada a la plaça de la Vila, que obrirà de dilluns a divendres de 9 h a 14 h amb cita prèvia. Per demanar hora, podeu trucar al telèfon 93 573 88 88, escriure a l’adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o contactar al web.

El nou telèfon mòbil de contacte, posat en funcionament arran del tancament dels equipaments municipals per la COVID-19, no estarà disponible per a consultes ni emergències durant el mes d’agost.

L’SLOP estarà obert en horari de matí demanant cita prèvia, a excepció de la segona setmana d’agost, que estarà tancat.

La deixalleria municipal obrirà en horari d’estiu els dimarts de 16 h a 19 h i de dimecres a diumenge de 8 h a 14 h. Els usuaris hauran de respectar les instruccions dels operaris per dipositar els residus i només es podran admetre els residus classificats

El cementiri municipal obrirà les portes de dilluns a dissabte al matí de 10 h a 14 h i les tardes de 16 h a 18 h. Els diumenges i festius de 9 a 13 h excepte el 15 d’agost que romandrà tancat.

Tant les pistes d’atletisme i com les de les escoles s’obriran cada dia d’agost, per tal que els usuaris puguin fer-ne ús.

Parets del Vallès. 4 d’agost de 2020.

Arxivat a: Ajuntament, General
Ajuntament