Portada > Actualitat > Notícies > Diverses actuacions de millora a la xarxa d’aigua potable de Parets durant el mes d’agost

Diverses actuacions de millora a la xarxa d’aigua potable de Parets durant el mes d’agost

02/09/2020

Durant el passat mes d’agost, l’Ajuntament de Parets juntament amb l’empresa concessionària de l’aigua a Parets, CASSA, ha dut a terme diverses actuacions a la xarxa d’aigua potable del municipi. Alguns dels talls que hi ha hagut han estat relacionats amb aquests projectes i d’altres han estat per avaries.

Per una banda, s’ha executat la primera part de les obres de la segona fase del projecte de sectorització parcial de la xarxa de distribució d’aigua potable al municipi. Les zones en què s’ha actuat són els sectors 3 i 9. Pel que fa al sector 3, s’hi ha instal·lat un cabalímetre al carrer Enric Ballera, davant del parc Cal Jardiner, i un actuador a la cruïlla dels carrers Bailén i Sant Rafael. En el sector 9, s’hi ha instal·lat un cabalímetre davant de l’accés secundari del cementiri municipal, en el carrer Sant Antoni.

D’altra banda, el mes de setembre es tirarà endavant la segona part de les obres de sectorització que corresponen als sectors 1, 5 i 6. Aquests treballs tindran una duració aproximada d’un mes.

En el sector 1, caldrà instal·lar un cabalímetre a la cruïlla dels carrers Doctor Fleming amb Sant Miquel, i una vàlvula frontera a la cruïlla dels carrers Doctor Fleming i Sant Joan.

Pel que fa als sectors 5 i 6, la zona abastida des del Dipòsit Nou, s’instal·larà un cabalímetre en la cruïlla dels carrers Sant Joan i Bailén i se substituirà la vàlvula en la cruïlla dels carrers Sant Joan amb la Salut.

Els treballs tenen un cost aproximat de 264.000 euros, IVA inclòs. 

L’alcalde de Parets, Jordi Seguer assegurava que “l’objectiu principal és posar al dia la xarxa de subministrament de l’aigua potable a Parets. Alhora moltes de les actuacions aniran en paral·lel al Pla de voreres i millora de l’espai públic a la zona residencial de l’Eixample. D’aquesta manera, s’oferirà un millor servei en cas que es produeixi algun tall d’aigua”.

Durant la tardor hi ha previstes altres actuacions a la xarxa d’aigua potable com ara en els carrers Batista i Roca i Raval, on es canviaran les canonades d’aigua a causa de la seva antiguitat, s’iniciarà la primera fase del carrer Alfons XIII i es renovarà la xarxa en els carrers Ferrer i Guàrdia i Aurora, entre altres.

Parets del Vallès. 2 de setembre de 2020.

Arxivat a: General, Successos, Via pública
Actuacions a la xarxa d'aigua potable