Portada > Actualitat > Notícies > Canvi de data de la signatura de l’acord amb la Fundació Sanitària Mollet per separar la Residència i el Centre de dia

Canvi de data de la signatura de l’acord amb la Fundació Sanitària Mollet per separar la Residència i el Centre de dia

08/09/2020

Per motius tècnics, la signatura de l’addenda al conveni amb la Fundació Sanitària de Mollet que farà possible la sectorització dels espais actuals de la Residència i el Centre de dia Pedra Serrada, que s'havia de fer efectiva demà, 8 de setembre, queda ajornada fins al dimecres 16 de setembre a les 10h, a la sala de plens. L'acord permetrà el funcionament d’ambdós equipaments de forma independent.

Actualment, a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, el Centre de dia roman tancat, ja que les instal·lacions són comunes a les de la residència i no està permès l’ús a persones no vinculades als familiars dels residents o al personal sanitari i treballadors.

L’ampliació de l’acord, que es va portar a l’aprovació del ple el passat 23 de juliol, també preveu l’arranjament de la coberta i l’adequació i pavimentació dels patis interiors de l’edifici, perquè puguin ser utilitzats pels usuaris de la residència com a àrea d’esbarjo o per a activitats.

Parets del Vallès, 7 de setembre de 2020

Arxivat a: Ajuntament, General, Salut
Residència Pedra Serrada