Portada > Actualitat > Notícies > Comença el taller de benestar emocional per a la gent gran: aprendre a gestionar les emocions després de l'època de crisi

Comença el taller de benestar emocional per a la gent gran: aprendre a gestionar les emocions després de l'època de crisi

10/09/2020

Obtenir eines per aprendre a enfrontar-nos a la por que pot generar la nova època en què vivim, gestionar les emocions per controlar l'angoixa, valorar-nos com a persones responsables i capacitades per a prendre decisions.

Aquests són només alguns dels objectius del taller de benestar emocional, impulsats des de la regidoria de Gent Gran, per tal d'oferir eines psicològiques i socio-emocionals per optimitzar la tornada a la nostra quotidianitat després de les mesures restrictives del confinament, que va causar la Covid-19.

El taller, adreçat a persones majors de 60 anys, vol fer també una mirada retrospectiva per a veure què hem après aquests darrers mesos i què ens ha aportat el confinament com a persones i com a ciutadans i ciutadanes:

• Solidaritat, ajuda mútua, empatia, confiança amb la comunitat.

• Valorar més família i amics.

• Aprendre a demanar ajuda.

• Aprendre a comunicar-nos a través de dispositius mòbils.

Les sessions presencials, totalment gratuïtes, estaran impartides per la psicòloga Isabel Erill, tindran una durada de 2 hores, es faran als tres casals per a la gent gran i compliran amb les  mesures d’higiene, distància i seguretat. L’ús de mascareta serà obligatori.

Les inscripcions es poden fer als casals Asoveen, carrer Bruc 35, 935 731 429, Ca n'Oms, carrer Ponent 14, 935 621 402 i Sant Jordi, carrer Galende 1, 935 622 638.

Parets del Vallès, 10 de setembre de 2020

Arxivat a: Benestar social, Gent Gran, Salut
Taller Benestar Emocional