Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local de Parets sanciona 112 casos des del 22 d’agost

La Policia Local de Parets sanciona 112 casos des del 22 d’agost

15/09/2020

La Policia Local de Parets ha sancionat fins a 112 casos des del 22 d’agost fins al passat diumenge, 13 de setembre. Aquestes denúncies són amb motiu de no dur la mascareta, fer-ho incorrectament o per l'incompliment de les mesures d'higiene i seguretat.

En la data de 22 d’agost, després de viure un augment en el nombre de positius per la COVID-19, les autoritats sanitàries van indicar que s’havia d’extremar les precaucions per així evitar la propagació del coronavirus.

Des del cos de policia indiquen que “primer vàrem advertir a la població, després quan es va indicar que havíem de fer un pas més, en el sentit més coercitiu, per augment de positius i per conscienciació de la població, vam iniciar el procés d'obrir actes de denúncia als infractors. Es van formalitzar les actes i el procediment d'enviament a salut. Això va ser el dia 21, i el cap de setmana del 22 i 23 d’agost, vàrem dir als agents que denunciessin les infraccions més flagrants. Així doncs, des d'aleshores, denunciem totes les que es veuen i es poden".

D’aquestes 112 denúncies fins al diumenge passat, 55 van ser durant els darrers dies d’agost i 57 en la primera quinzena de setembre.

Els motius d’aquestes sancions són diferents de les posades anteriorment, a partir del mes de març, on la causa principal era l’incompliment del confinament.

Parets del Vallès. 15 de setembre de 2020.

Arxivat a: General, Salut, Seguretat
Policia Local