Portada > Actualitat > Notícies > Reunió de treball per avançar en les obres de modernització de l’estació de Renfe a Parets

Reunió de treball per avançar en les obres de modernització de l’estació de Renfe a Parets

25/09/2020

Ahir dijous 24 de setembre, l'alcalde de Parets, Jordi Seguer, la regidora d'Urbanisme, Rosa Martí, la regidora de Mobilitat, Montserrat Folguera, i la primera tinent d'alcaldia, Casandra García, es van reunir amb la directora general d'Adif, Isabel Pardo, el Director General d'Infraestructures de la Generalitat, Xavier Flores, tècnics d'Adif i tècnics municipals, per parlar de la millora de l'estació de tren de Parets.

La reunió ha estat un primer contacte que ha servit per valorar la proposta que l'Ajuntament va fer amb relació a la millora de l'estació i el seu entorn i que consisteix, entre d'altres, en la construcció d'una plataforma alçada a l'avinguda de Catalunya, per sobre de l'estació, que permetria habilitar un espai d'aparcament, aprofitant la zona que quedaria entre el carrer Prat de la Riba i av. de Catalunya, amb l'objectiu de crear llocs d'estacionament i millorar el pas i els accessos a l'estació. A la part soterrada de la via del tren també es vol estudiar poder fer una plataforma que desembocaria al carrer Prat de la Riba. La regidora d'Urbanisme, Rosa Martí, comentava que "són projectes ambiciosos que tenen un cost molt elevat i caldrà discutir-ho tot a fons".

La directora general d'ADIF, Isabel Pardo, s'ha compromès a estudiar el projecte que, en el cas que en la seva redacció inclogués, per exemple, sistemes de mobilitat sostenible, rutes saludables, vegetació amb elements ecològics o sistemes d'estalvi energètic, podria optar a la sol·licitud d'ajuts dels fons Europeus del període 2021-2027.

Parets del Vallès, 25 de setembre de 2020

Arxivat a: Ajuntament, Mobilitat, Urbanisme
Projecte estació