Portada > Actualitat > Notícies > Dispositiu especial de seguretat a càrrec de la Policia Local de Parets, amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra

Dispositiu especial de seguretat a càrrec de la Policia Local de Parets, amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra

28/09/2020

Aquest cap de setmana, la regidoria de Seguretat Ciutadana ha organitzat un dispositiu especial de vigilància formada per tres patrulles de la Policia Local de Parets, que han actuat durant la tarda, nit i matinada tant del divendres 25, com de dissabte 26 de setembre. El dispositiu ha comptat, en determinades franges horàries, amb el suport de patrulles dels Mossos d'Esquadra.

L'objectiu ha estat detectar els incompliments de les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries, així com sancionar conductes incíviques com ara el consum d'alcohol o estupefaents a la via pública, les concentracions no autoritzades o a les persones que no duien la mascareta obligatòria.

Durant aquest dispositiu s'han fet un total de 37 denúncies per no portar mascareta, 5 per consum o tinença de substàncies estupefaents, 7 per incompliment de les ordenances municipals per consum d'alcohol a la via pública, 76 identificacions a persones que estaven en grups que superaven la concentració màxima autoritzada, 1 detingut, 6 actes de lliurament de menors als seus familiars o tutors o tutores, 6 denúncies per falta respecte a l'autoritat i s'ha aixecat una acta de denúncia per facilitar dades falses o inexactes en la identificació de la persona.

L'alcalde de Parets i regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Seguer, ha valorat "molt positivament l'esforç en l'actuació de la Policia Local" i ha apel·lat "a la responsabilitat de la ciutadania, en qualsevol franja d'edat i en qualsevol moment del dia o la nit, sobretot pel que fa al compliment de la normativa i les restriccions marcades, perquè són en benefici de tothom. Hem d'intentar intensificar al màxim aquestes mesures i necessitem que tothom col·labori per reduir els riscos i poder evitar un confinament a Parets".

Des de la regidoria no es descarta repetir aquest dispositiu, així com aplicar altres mesures de conscienciació destinades a fer complir la normativa a totes aquelles persones que, ara com ara, continuen sense fer cas a les recomanacions i normatives implementades per combatre la Covid-19.

Parets del Vallès, 28 de setembre de 2020

Arxivat a: Seguretat
Policia Local