Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets demana solucions per la supressió de serveis ferroviaris a l’R3

L’Ajuntament de Parets demana solucions per la supressió de serveis ferroviaris a l’R3

29/09/2020

L’alcalde de Parets del Vallès, Jordi Seguer, en representació de l’Ajuntament, ha sol·licitat una reunió telemàtica o presencial amb el Sr. Damià Calvet i Valera, Conseller de Territori i Sostenibilitat a la Generalitat de Catalunya, per parlar de la supressió de serveis ferroviaris de la línia R3 de RENFE entre les estacions de l’Hospitalet i Granollers.

L’objectiu d’aquesta trobada és plantejar la repercussió de la disminució del servei de la línia R3 de RENFE, que en el cas específic de Parets del Vallès, tot i ampliar el servei d’autobusos de la línia E-7 amb la voluntat d’oferir alternatives de transport públic, és l’única xarxa ferroviària de què es disposa i s’estableix com a estació de referència de tot l’entorn de la Vall del Tenes.

En aquest mateix sentit, l’alcalde de Parets, Jordi Seguer assegurava que des de l’Ajuntament de Parets, juntament amb la Generalitat de Catalunya “estem mantenint converses amb la presidència d’ADIF per projectar una actuació de millora que suposarà una gran inversió econòmica que permetrà adequar l’estació a les necessitats dels usuaris, en una clara aposta pel transport públic de qualitat”.

Parets del Vallès, 29 de setembre de 2020

Arxivat a: Mobilitat
Estació de tren Parets del Vallès