La paretana Queralt Riera presenta el seu llibre ‘De Dol’, Premi de Teatre Ciutat de València 2019

Dimarts, 6 d'octubre de 2020 a les 00:00
Aquest divendres, 9 d'octubre, a les 19.30 h, a la Sala Basart Cooperativa, tindrà lloc la presentació del llibre 'De Dol', de la paretana Queralt Riera. L'obra va ser guardonada amb el XXXVIII Premi de Teatre Ciutat de València 2019, atorgat per l'Ajuntament de València en la categoria de teatre en català.

'De Dol' és un exercici teatral en forma de dos monòlegs paral·lels, pràcticament idèntics, en els quals Hamlet i Ofèlia desgranen, a poc a poc i de manera crua però innocent, les seves doloroses vides.

Queralt Riera és graduada en Direcció Escènica i Dramatúrgia i les seves obres han estat reconegudes amb guardons com el Premi Adrià Gual, el Premi de Teatre Ciutat de València, el Premi Born de Teatre o el Premi Octubre de Teatre.

Nascuda a Parets l'any 1978, va començar a fer teatre a les escoles del municipi amb l'Associació ATEP i va participar durant diferents edicions com a monitora en la mostra de teatre infantil Joan Anfruns, al Teatre Can Rajoler.

L'obra, interpretada per Carles Goñi i Muguet Franc que faran de Hamlet i Ofèlia de manera alterna, es podrà veure a la Sala Atrium del 14 d'octubre a l'1 de novembre.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:08