Portada > Actualitat > Notícies > Reunió telemàtica del Consell de l’Esport de Parets

Reunió telemàtica del Consell de l’Esport de Parets

10/11/2020

Va tractar diversos temes com les subvencions de les entitats o les darreres millores en els equipaments esportius

Ahir dilluns, 9 de novembre, es va celebrar una nova reunió, de forma telemàtica, del Consell de l’Esport de Parets del Vallès. Aquesta és la segona reunió de la legislatura en què participen el regidor d’Esports i alcalde de Parets, Jordi Seguer, el tècnic d’Esports a l’Ajuntament, Quico Montero, un representant de totes les entitats esportives del municipi i diversos regidors del Consistori.

La trobada va donar compte, per una banda, de les millores dels equipaments esportius que s’han fet en els darrers mesos. En total, s’ha invertit més de 500.000 euros entre el canvi de paviment del pavelló rectangular i de la Sala Polivalent de l’Escola Municipal Pau Vila, així com les cadires d’ambdós pavellons, la inauguració del parc de cal·listènia, les diverses millores al Camp de Futbol Municipal Josep Seguer i les actuacions a la Piscina Municipal Miguel Luque.

D’altra banda, un dels altres punts tractats i que més preocupa a les entitats esportives va ser les subvencions i les perspectives per l’any vinent, ja que aquestes no poden dur a terme la seva activitat. Per justificar aquestes quantitats, es va acordar la utilització de les factures en les compres de material per a la seguretat i higiene de la pandèmia per la COVID-19 com per exemple: termòmetres, gels i altres productes desinfectants.

El Punt LGTBI+, el servei que es va posar en marxar els darrers dies contra les actituds LGTBI-fòbiques, va ser presentat a les entitats esportives, ja que també es produeixen en el món de l’esport. Hi va participar una de les responsables d’aquest servei, la Sílvia Carrillo.

Durant el torn de preguntes, es va recordar que l’Ajuntament de Parets no té les competències per tornar als entrenaments i que quan s’activi tota l’activitat esportiva es tornarà a posar en marxa el protocol de seguretat que s’havia establert. També es destacava la voluntat de fer la piscina descoberta i que, en canvi, la creació d’un tercer pavelló no és una prioritat.

Arxivat a: Esports, Espai COVID-19
Consell de l'Esport