Portada > Actualitat > Notícies > Les botigues de proximitat se sumen al Gran Recapte d’aliments 2020

Les botigues de proximitat se sumen al Gran Recapte d’aliments 2020

13/11/2020

Una dotzena de comerços del municipi posaran a la venda vals per import de 3 euros cadascun, que serviran per adquirir aliments frescos, refrigerats o congelats

En aquesta edició del Gran Recapte, marcada per l'emergència sanitària per la COVID-19, dotze botigues de proximitat s'han sumat a les grans superfícies per posar a la venda vals que es podran bescanviar per aliments frescos, refrigerats o congelats. Tota la recaptació d’aquests comerços de proximitat es destinaran íntegrament a Càritas Parets, mentre que els diners recollits per les grans superfícies es lliuraran al Banc dels Aliments de Barcelona per adquirir els queviures.

Els establiments que posaran els vals a la venda són Can Boter, Forn de pa Guàrdia, Bon Àrea, Floristeria Tin-Ram, El Didalet, Roba, Moda i Complements Bania, Ferreteria Martí, Perfumeria, Moda i Complements Maria Salut, Perruqueria Azabache, Perruqueria K@bells i dues botigues del mercat municipal, Carns Roca i Polleria Margarita. Aquests comerços se sumen als supermercats que habitualment ja col·laboren amb el Gran Recapte: Mercadona, Aldi, els dos locals de Superservis, Sorli Discau i, aquest 2020, també s'hi ha afegit la botiga de la marca Dia.

En l'escenari d'incertesa actual, els Bancs dels Aliments s'han vist obligats a reinventar la campanya massiva de recollida d'aliments i convertir-la en una campanya virtual de donacions. Així doncs enguany es poden fer donacions en línia a través de la pàgina web de l'organització. Aquest any també s'incorpora el canal de pagament BIZUM que amb el CODI 33596 pretén agilitzar les donacions des del mòbil i arribar a un públic més ampli.

Campanya sense la presència dels voluntaris i voluntàries

Finalment, la campanya d’aquest 2020, que a Parets se celebrarà entre els dies 16 i el 21 de novembre, en eliminar la recollida física i la posterior classificació dels aliments, no comptarà amb la presència dels voluntaris i voluntàries que habitualment es trobaven a les botigues, per tal de garantir seguretat i la salut de les persones, i en compliment de les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa, General
Aliments frescos