Portada > Actualitat > Notícies > Substitució de les canonades d’aigua dels carrers Raval i Sant Sebastià

Substitució de les canonades d’aigua dels carrers Raval i Sant Sebastià

16/11/2020

La intervenció millorarà el servei d’abastament a la ciutadania

L'Ajuntament comença avui les obres per a la renovació de les canonades d’aigua potable a dos punts del municipi. Les intervencions es realitzen paral·lelament als carrers Raval i Sant Sebastià. L’actuació, a càrrec de empresa concessionària de l’aigua (CASSA), consisteix en la instal·lació d’una canonada de polietilè d’alta densitat per substituir l’antiga de fibrociment. 

D’una banda, al carrer del Raval el canvi de canonades es fa en el tram que va des del carrer Racó fins al camí de Can Vileta. Les obres tenen un pressupost de 45.174,60 euros (IVA exclòs).

D’altra banda, la intervenció al carrer de Sant Sebastià s’efectua entre el carrer del Viver fins al carrer de la Independència per un import de 43.643,49 euros (IVA exclòs).

Aquestes actuacions es duen a terme amb l’objectiu de resoldre les avaries i problemes de subministrament que patien alguns veïns i veïnes del municipi.

El Consistori també preveu la substitució de les canonades d’aigua del carrer d’Alfons XIII, entre l’avinguda de Catalunya i el passeig de la Ribera. També hi ha previst fer intervencions als carrers de Sant Josep, Santa Irene, Aurora i Ferrer i Guàrdia i a tot l’entorn de la plaça d’Espanya.

Tall del subministrament d’aigua

L’empresa CASSA ha anunciat un tall en l’abastament d’aigua per demà, dimarts 17 de novembre, entre les 9 i les 14 h que afectarà els abonats dels carrers Sant Joan amb Bailèn i els carrers adjacents. El motiu del tall es deu a un canvi de vàlvules que servirà per millorar el servei d'aigua potable a les llars. Per a més informació podeu consultar la web de l’empresa concessionària o trucar al telèfon 900 878 583.

Arxivat a: Via pública
La intervenció millorarà el servei d’abastament d'aigua a la ciutadania