Portada > Actualitat > Notícies > Darreres funcions de l’any a Parets

Darreres funcions de l’any a Parets

25/11/2020

‘De Dol’, ‘Rarities’, ‘La sireneta i l’illa de plàstic’ i ‘Els Brugarol’ arriben al Teatre Can Rajoler abans d’acabar l’any

Durant el tram 1 de l’obertura progressiva d’activitats es permet el 50 % d’aforament en teatres, cinemes, auditoris i sales de concert amb un màxim de 500 persones. Així doncs, es reprenen els espectacles al Teatre Can Rajoler de Parets del Vallès.

La primera funció serà aquest mateix diumenge, 29 de novembre a les 18.30 h, amb l’obra de teatre ‘De Dol’ de la paretana Queralt Riera, guardonada amb el XXXVIII Premi de Teatre Ciutat de València 2019. Es tracta d’un exercici teatral en forma de dos monòlegs paral·lels, pràcticament idèntics, en els quals Hamlet i Ofèlia desgranen, a poc a poc i de manera crua però innocent, les seves doloroses vides.

El dissabte, 12 de desembre a les 20.30 h, serà el torn de ‘Rarities’, la comèdia més pura i directa amb un mestre de l’humor com és l’Agustín Jiménez i amb la companyia d’una de les millors artistes de la música clàssica.

La darrera funció de l’any serà l’escrita i protagonitzada per Ramón Madaula, ‘Els Brugarol’. Una comèdia sobre els llinatges familiars el pròxim diumenge, 20 de desembre, a les 18.30 h.

Programació familiar: Rialles

La companyia Dreams Teatre arribarà al Teatre Can Rajoler de Parets el pròxim diumenge, 13 de desembre a les 18 h, amb la funció ‘La sireneta i l’illa de plàstic’ en la programació familiar de l’entitat Rialles Parets.

Devolució d’entrades

S’ha ampliat el termini per a la devolució dels imports pagats de les entrades adquirides per als espectacles suspesos a causa de les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya per fer front a la pandèmia per la COVID-19. Així doncs, podeu adreçar-vos a Can Rajoler fins al 15 de desembre, de dilluns a divendres de 9 a 13 h, amb les entrades impreses.

Cal recordar que les entrades només es vendran a taquilla el mateix dia de l'espectacle. També, es respectaran les mesures d'higiene i seguretat per a la pandèmia de la COVID-19.

Arxivat a: Cultura, Espai COVID-19
Els Brugarol

Arxius adjunts