Portada > Actualitat > Notícies > Parets s’adhereix a la iniciativa “Dents fortes i sanes”

Parets s’adhereix a la iniciativa “Dents fortes i sanes”

26/11/2020

La campanya està adreçada als escolars de primer de primària

L’Ajuntament de Parets participa en aquesta iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu la prevenció de la càries dental, amb el repartiment als infants de 1r de primària d’un estoig d’higiene dental que conté un raspall i un tub de pasta de dents fluorada.

El raspallat de les dents com un hàbit de la salut bucodental essencial per a la prevenció de la càries i altres malalties de la boca. La higiene correcta de les dents implica conèixer bé la tècnica de raspallat i fer-la de forma rutinària després de cada àpat o, com a mínim, dos cops al dia. Els escolars de primer de primària tenen l’edat idònia per aprendre a raspallar-se les dents correctament i adquirir aquest hàbit de salut bucodental per a la resta de la vida.

Arxivat a: Ajuntament, Educació, Salut
Campanya 'dents fortes i sanes'

Arxius adjunts