Portada > Actualitat > Notícies > L’Agrupació Pessebrista de Parets porta el Nadal a la plaça de la Vila

L’Agrupació Pessebrista de Parets porta el Nadal a la plaça de la Vila

30/11/2020

L’entitat s’ha vist obligada a buscar una alternativa al tradicional Pessebre Monumental

La pandèmia per causa de la COVID-19 ha obligat moltes entitats a reinventar-se i a buscar nous sistemes per continuar amb la seva activitat. Aquest Nadal, l'Agrupació Pessebrista de Parets no podrà, per motius d'aforament i per seguretat, muntar el Pessebre Monumental sota la plaça de la Vila.

L'entitat, però, no renuncia a una de les tradicions més arrelades del nostre municipi, i ho farà amb l'exposició d'un Pessebre en format més petit que es podrà veure, a la plaça de la Vila, entre els dies 5 de desembre i 6 de gener de 2021, de 9 h a 20 h. L'escenari nadalenc té una mida aproximada de 20 m², i està muntat sobre una plataforma, amb una estructura tancada, i finestres que permetran veure fins a l'últim detall.

El Pessebre Monumental de Parets és un referent arreu, gaudeix d'una gran tradició i renom i, amb una superfície de 230 m², ha estat durant anys el més gran de Catalunya. L'any 1996 va ser inscrit al Llibre dels Rècords Catalans per haver muntat el pessebre sobre taula més gran de l'Estat espanyol.

Arxivat a: Cultura, General, Societat
Pessebre 2020

Arxius adjunts