Portada > Actualitat > Notícies > El paretà Joan Soto guardonat als Premis Inclusius de l’Esport Català

El paretà Joan Soto guardonat als Premis Inclusius de l’Esport Català

03/12/2020

Els guardons, en forma de beques econòmiques, donen suport a la pràctica de l’esport inclusiu per part de persones, associacions i empreses

El paretà Joan Soto, membre del Centre Excursionista Parets, va ser un dels onze guardonats en la II Edició dels Premis Inclusius de l’Esport Català, impulsats per la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física i Onat Foundation, concretament amb el seu projecte anomenat ‘On jo no hi veig, puja el meu cor’ 

El repte tracta de fer una expedició pel Nepal fent un trekking i, posteriorment, pujar al cim del Lobuche, de 6.120 metres, a la primavera de 2021. En Joan, de 53 anys, ha anat perdent la visió progressivament des de 2006 fins a quedar-se amb un 15% de la capacitat total, fet que fa encara més exigent aquest repte.

A l’entrevista a la ràdio local de Parets, RAP107FM, en Joan agraïa “als companys i companyes del CEP que tenen la predisposició d’ajudar-me i donar-me la confiança a la muntanya i, tots i totes elles, estan pendents per si t’han de donar un cop de mà”. També va tenir unes paraules d’agraïment per a Sergi Mingote que “em va engrescar per fer aquest projecte i em farà de guia en el repte”. Podeu escoltar l’entrevista completa a través d’aquest enllaç.

Arxivat a: Esports, General
Joan Soto al pic de l'Aneto