Portada > Actualitat > Notícies > Consell d’Alcaldies de la Fundació Sanitària Mollet

Consell d’Alcaldies de la Fundació Sanitària Mollet

14/12/2020

Els 11 municipis de referència de l’Hospital de Mollet fan un clam unànime a la prudència durant aquestes festes

El passat dimecres, 9 de desembre, es va celebrar un nou Consell d’Alcaldies territorial, en aquest cas, d’aquells municipis de l’àrea d’influència de l’Hospital de Mollet del Vallès. De forma unànime, els alcaldes dels onze municipis de referència de l’hospital molletà van coincidir en fer una crida a la prudència i a la responsabilitat ciutadana amb especial èmfasi en aquestes pròximes festes de Nadal.

Durant la reunió es va posar sobre la taula les dades actuals, en què les darreres setmanes s’ha produït una davallada gràcies a causa de l’aplicació de les mesures preventives del Departament de Salut. Des de l’Hospital de Mollet indicaven, a dia 9 de desembre, que el risc de rebrot se situava en 137 punts apropant-se als 100 punts que separen el risc elevat del moderat. Així mateix, la Rt és del 0,61 i permet una disminució continuada del nombre de contagis comunitaris.

L’alcalde de Parets, Jordi Seguer destacava “el fet que tenim totes les residències, d’aquest àmbit sanitari, verdes. Pel que fa a la Residència Pedra Serrada tenim 43 avis i àvies i continuem sense cap cas positiu. Aquestes dades fan treballar en la previsió de reobertura del centre de dia a partir del pròxim mes de gener, un cop acabats els treballs de la sectorització i quan es rebi el permís de les autoritats sanitàries”.

En la trobada, la Fundació Sanitària Mollet també va valorar positivament que el centre ha pogut recuperar, durant aquesta segona onada, les xifres de les llistes d’espera del mes de febrer després que aquestes es veiessin greument afectades.

Malgrat la positivitat de les dades, el model preventiu del Departament de Salut preveu un nou augment dels ingressos de cara a Nadal i una tercera onada el pròxim mes de gener. És per aquest motiu que les alcaldies dels municipis de referència de l’Hospital de Mollet han volgut fer èmfasi en la importància de fer una crida conjunta a la responsabilitat ciutadana i a l’aplicació rigorosa de les mesures de prevenció del Departament de Salut pel benestar i seguretat de tothom.

Arxivat a: Espai COVID-19, Informació coronavirus, Salut
Consell d'Alcaldies de la Fundació Sanitària Mollet