Portada > Actualitat > Notícies > Els Reis d’Orient faran un recorregut per tots els carrers de Parets

Els Reis d’Orient faran un recorregut per tots els carrers de Parets

16/12/2020

L'entrega de claus dels representants de l'Ajuntament als Reis es podrà seguir en directe

El dimarts 5 de gener, a les 18 h, Ses Majestats els Reis d’Orient faran un recorregut per tots els carrers del municipi per saludar els paretans i paretanes. Cal esperar els Reis a la porta o al balcó de casa. Després de la passejada, el govern municipal rebrà Ses Majestats per fer-los entrega de les claus que obren totes les portes de totes les cases de Parets perquè puguin entrar-hi a la nit a deixar els regals. El lliurament de les claus i els parlaments es podran seguir en directe a través del web de l’Ajuntament: www.parets.cat/passejada-reis. L’acte, a càrrec de l’Ajuntament i de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume, substitueix la recepció tradicional i el repartiment de caramels, que enguany s’ha canviat a causa de la pandèmia.

Fanalets per il·luminar la Nit de Reis

Aquesta setmana s'han començat a repartir fanalets entre tots els nens i nenes de 0 a 10 anys per poder donar la benvinguda als Reis d’Orient des de les finestres, balcons, terrasses, terrats o portals. Juntament amb els fanalets retallables hi haurà una espelma i un estoig de colors per poder-lo decorar.

Arxivat a: Cultura
El 5 de gener el Reis Mags passejaran per Parets per saludar a tothom