Horaris especials de Nadal dels serveis i equipaments municipals

Dilluns, 21 de desembre de 2020 a les 00:00
Alguns serveis i equipaments municipals varien els seus horaris amb motiu de la celebració de les festes de Nadal

L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania manté l'horari habitual, a excepció dels dies 24 i 31

L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania tancarà els dies 24 i 31 de desembre. La resta de dies obrirà amb el seu horari habitual. Us recordem que l'atenció presencial es fa amb cita prèvia i de manera individualitzada. Podeu concertar cita prèvia:

- Per internet: parets.cat/cita-previa-oac

- Per telèfon: 93 573 88 88. 

Recordeu que podeu fer els tràmits per internet: paretsdelvalles.eadministracio.cat

D'altra banda, el telèfon per a consultes relacionades amb l'emergència de la COVID-19 que funciona durant els caps de setmana, excepcionalment, estarà actiu els dies 24 i 31 de desembre, de 9 a 15 h. El número de telèfon és el 677 12 45 92. 

Els dies festius s’avança la recollida d’escombraries

Els dies 24 i 31 de desembre, el servei de recollida nocturna d’escombraries s’avançarà 5 hores. Així, els operaris començaran a treballar a les 16 h, en comptes de les 21 h. El canvi en el torn es fa perquè els treballadors puguin passar els vespres de Nadal i Cap d’Any amb les seves famílies. Aquesta alteració en l’horari afectarà el buidatge dels contenidors i la col·locació de les plataformes mòbils, que estaran disponibles de 16 a 21 h en els punts habituals.

Les biblioteques tanquen, però programen activitats en línia

La Biblioteca Can Rajoler i la Biblioteca Can Butjosa romandran tancades del 24 de desembre al 3 de gener. Podeu consultar les activitats que es mantindran, a través de les xarxes socials, en aquest enllaç.

Les instal·lacions esportives estaran obertes

El Camp de Futbol Municipal Josep Seguer, el Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez Oliver i la Piscina Municipal Miguel Luque romandran oberts cada dia, excepte els dies festius i el 24 i 31 de desembre. El 5 de gener la piscina avançarà l'horari de tancament a les 15 h.

Els horaris dels casals

El Casal de Cultura Can Butjosa farà vacances del 24 de desembre fins al 3 de gener. El Casal de Joves Cal Jardiner els dies 24 i 31 de desembre tancarà les portes a les 19 h. 

El Cementiri romandrà tancat els dies festius

El Cementiri Municipal estarà tancat els festius 25 i 26 de desembre i l’1 de gener.

El dia de Reis no hi haurà mercat

Se suspèn el mercat setmanal del dimecres 6 de gener al Camp de les Peces amb motiu de la festivitat del dia de Reis.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:09