Exposició pública del cens electoral per a les eleccions del Parlament de Catalunya del 14 de febrer

Dimecres, 23 de desembre de 2020 a les 00:00
Avui, 23 de desembre, s’ha publicat el decret de dissolució automàtica del Parlament de Catalunya i de convocatòria d'eleccions

A partir del pròxim 28 de desembre, i fins al 4 de gener de 2021, es farà l’exposició pública del cens electoral per tal que la ciutadania pugui consultar-lo i, si s’escau, fer les esmenes i reclamacions oportunes. Les reclamacions efectuades fora d'aquest termini no tindran efectes en el cens electoral d'aquests comicis.

Per poder consultar-ho cal presentar el DNI o document identificatiu a l'Ajuntament, de 9 a 21 h, excepte els dies 31 de desembre i 1, 2 i 3 de gener.

D'acord amb les instruccions rebudes de la Direcció General de Participació Ciutadana i Processos Electorals de la Generalitat de Catalunya, s'han portat a terme algunes modificacions en les meses i els locals electorals, en relació amb l'anterior convocatòria, per tal de poder garantir la seguretat per a la salut de tots els participants. S'han valorat aspectes com la densitat d'aforament, la ventilació, punts d'accés i de sortida independents, distàncies de seguretat, espai per a fer cues, evitar la massificació, etc.

Els canvis al municipi són els següents:

MESES:

- S'ha ampliat una mesa en el Districte 01, Secció 002 (abans Escola Lluís Piquer, ara Poliesportiu Joaquim Rodríguez).

- S'ha ampliat una mesa en el Districte 02, Secció 003 (Casal Sant Jordi).

- S'ha ampliat una mesa en el Districte 02, Secció 007 (Escola Municipal Pau Vila).

LOCALS ELECTORALS:

- El local electoral ubicat a l'Escola Lluís Piquer ha estat traslladat al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez.

- El local electoral ubicat al Teatre del Casal de Cultura Can Bujotsa ha estat traslladat a la pista coberta de Can Butjosa, al costat de l'Escola Pompeu Fabra, on s’instal·larà un envelat.

Segons el cens provisional, a Parets del Vallès hi haurà un total de 14.302 electors i electores distribuïts en 2 districtes, 11 seccions, 5 col·legis electorals i 26 meses.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:09