Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets del Vallès decreta cinc dies de dol oficial per la mort de l’exalcalde Sergi Mingote Moreno

L’Ajuntament de Parets del Vallès decreta cinc dies de dol oficial per la mort de l’exalcalde Sergi Mingote Moreno

16/01/2021

Les banderes onegen a mig pal i el balcó de l’Ajuntament vesteix llaç negre en senyal de record i de dol

Comunicat oficial: 

L’Ajuntament de Parets del Vallès decreta dol oficial per la mort de l’exalcalde Sergi Mingote Moreno

L’Ajuntament de Parets del Vallès manifesta el més sentit condol davant la mort de l’exalcalde i veí de Parets, Sergi Mingote Moreno.

És un dia de gran consternació i desolació per Parets del Vallès, la vila que ha vist néixer i créixer Sergi Mingote, la vila que ha portat sempre al cor, en tota la seva trajectòria personal i professional.

Sergi Mingote va ser alcalde de Parets del Vallès entre 2011 i 2018 i prèviament regidor del Partit dels Socialistes de Catalunya des de 2003.

Com a esportista d’elit, va assolir el 1998 el seu primer 8.000 m (Cho Oyu), dues vegades l'Everest (2001 i 2003), el K2 sense oxígen (2018), Shisha Pangma (1999), Broad Peak (2018), Manaslu )2018), Lhotse (2019), Nanga Parbat (2019), Gasherbrum II (2019) i Dhaulagiri (2019).

Des del consistori, lamentem profundament aquesta gran pèrdua i agraïm enormement la seva tasca de servei al municipi, com a regidor i alcalde, pel seu compromís amb Parets i, en la seva faceta d’alpinista, per haver portat el nom de Parets, amb enorme orgull, als cims més alts del món.

Sergi Mingote ha perdut la vida en el seu darrer repte històric de coronar el K2 a l’hivern, una fita extrema que va emprendre amb valentia i il·lusió, amb la bandera de Parets del Vallès al seu equipatge.

Davant aquesta gran pèrdua, l’Ajuntament de Parets del Vallès decreta, a partir d’avui, cinc dies de dol oficial al municipi. Les banderes onegen a mig pal i el balcó de l’Ajuntament vesteix llaç negre en senyal de record i de dol.

Així mateix, la institució trasllada el màxim suport i escalf a la seva família i a l’entorn més proper.

Parets del Vallès, 16 de gener de 2021

Arxivat a: Ajuntament, Esports
Sergi Mingote Moreno

Arxius adjunts