Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament contracta 37 persones del municipi a través de plans i programes d’ocupació

L’Ajuntament contracta 37 persones del municipi a través de plans i programes d’ocupació

21/01/2021

L’objectiu de la contractació és millorar i fomentar l’ocupació i l’ocupabilitat de les persones i contribuir al desenvolupament econòmic de Parets

Aquest matí ha tingut lloc, a la Sala Basart Cooperativa, la sessió de benvinguda a les 37 persones que han estat contractades per l’Ajuntament de Parets. Concretament, aquest mes de gener, l’Ajuntament ha contractat 34 persones a través dels Plans d’Ocupació Locals. La sessió ha anat a càrrec de l’alcalde de Parets, Jordi Seguer; la segona tinenta d’alcaldia, Neus Jordà; i la regidora Foment de l'Ocupació, Promoció Econòmica i Recursos Humans, Carme Herrero.

Els contractes són de sis mesos de durada, amb possibilitat de pròrroga. A la present convocatòria s’han ofert 34 places agrupades en dotze perfils: conserge, manteniment i neteja (1 plaça), conserge i atenció al públic (1), auxiliar de la llar i neteja (3), operari/a de neteja i vigilància de la via pública i parcs (12), operari/a de la brigada de manteniment (4), auxiliar administratiu/va polivalent (4), auxiliar administratiu/va per a serveis jurídics i socials (1), agent cívic de mobilitat (2), tècnic/a en jardineria i/o horts (1), monitor/a de reforç escolar (3), inspector/a de la via pública (1) i mestre/a (1).

Durant la sessió, la regidora Carme Herrero ha destacat “la bona acollida que han tingut els plans d’ocupació d’enguany, als quals s’hi han presentat prop de dues-centes persones”. També ha volgut posar de manifest la implicació dels tècnics i dels equips als quals s’hi sumaran aquestes persones, que han preparat plans de formació específics per ajudar a impulsar la carrera professional dels treballadors i treballadores que s’incorporen.

Paral·lelament, l’Ajuntament ha participat en programes, subvencionats per la Generalitat, per contractar persones de col·lectius específics en situació d’atur. Així, en el marc del programa Garantia Juvenil, des del mes de desembre hi ha una persona contractada, durant sis mesos, per fer tasques de suport en l’organització i dinamització dels casals de la gent gran.

Del programa Treball i Formació, el Consistori participa en dos projectes: el projecte COVID, a partir del qual, i per nou mesos, una persona té feina d’agent cívic, i el projecte Dona, gràcies al qual una conserge i auxiliar administrativa treballarà durant un any.

Arxivat a: Ocupació
Recepció Plans d'Ocupació
Recepció Plans d'Ocupació