Portada > Actualitat > Notícies > Benvinguda institucional a l’Emma Bolaños Morales, primera paretana del 2021

Benvinguda institucional a l’Emma Bolaños Morales, primera paretana del 2021

22/01/2021

L’Emma va néixer l’1 de gener, a les 15.46 h

L’Ajuntament de Parets ha rebut a la primera paretana nascuda el 2021, l’Emma Bolaños Morales. L’acte ha tingut lloc aquest matí, al despatx d’Alcaldia. L’alcalde de Parets, Jordi Seguer; la segona tinenta d’alcaldia, Neus Jordà: i regidores de l’equip de govern han lliurat als pares de l’Emma l’obsequi institucional de la dona d’aigua ‘Benvinguda’, juntament amb un pitet amb l’skyline del municipi i un portaretrats.  

L’Emma és filla d’en Francisco Bolaños i la Cristina Morales, va néixer l’1 de gener, a les 15.46 h, a la clínica Dexeus de Barcelona i va pesar 3 quilos i 80 grams.

L’Emma es va fer esperar; tot i que comptaven que naixés el 19 de desembre, el part es va programar per al dia 31, com a data límit. Finalment, el part es va produir tot just al migdia del primer dia del 2021.

Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments, General
Recepció a l'Emma Bolaños Morales
Recepció a l'Emma Bolaños Morales
Recepció a l'Emma Bolaños Morales