Portada > Actualitat > Notícies > Finalitza la Festa Major d’Hivern de Parets

Finalitza la Festa Major d’Hivern de Parets

26/01/2021

Dilluns finalitzaven els actes de la Festa Major d’Hivern d’enguany, marcada per les restriccions a causa de la pandèmia per la COVID-19. No obstant això, els paretans i les paretanes han pogut gaudir de diferents espectacles i esdeveniments, sempre mantenint totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries.

La recepció de l’obra ‘Esclat de festa’ i les làmines que representen espais emblemàtics del municipi, fetes per l’artista local Iris Paris, i que seran el nou obsequi institucional; la presentació del llibre ‘L’handbol a Parets’, de l’historiador i periodista Carles Font; el concert de la jove formació Buhos; l’actuació de Koko-Jean & The Tonics ft; la plantada de figures de Diables Parets, els espectacles familiars per als més petits; la conferència i projecció a càrrec Amics de l’Òpera del Vallès Oriental o les hores del conte organitzades per les biblioteques de Parets són només algunes de les activitats que s’han pogut veure i gaudir durant aquests darrers dies.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Plantada Diables Parets
Obra Esclat de Festa
Presentació llibre Carles Font
Làmines Iris Paris
Espectacle Animalia