Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament ha executat prop del 80% de les mesures proposades per la ciutadania per fer front a un escenari postpandèmia

L’Ajuntament ha executat prop del 80% de les mesures proposades per la ciutadania per fer front a un escenari postpandèmia

26/01/2021

S’han recollit 72 mesures dels sectors socials, econòmics, culturals i polítics

L’Ajuntament de Parets ha publicat un document on es recullen 72 mesures per dissenyar una estratègia de desenvolupament local en un context postpandèmia. Les propostes recollides sorgeixen de l’espai de col·laboració ‘Parlem-ne, l’escenari postCOVID-19’ on Ajuntament, empreses, entitats i ciutadania han cooperat per recopilar mesures per afrontar el futur. A hores d’ara, el Consistori ha executat el 78,5% de les mesures plantejades. 

Durant el mes de juliol van recollir-se 721 propostes a través d’enquestes realitzades a diferents agents i a la població en general. Posteriorment, van celebrar-se tres sessions presencials destinades a recopilar demandes de diferents sectors. El 21 de juliol, amb vint-i-cinc entitats socials, culturals i esportives i la ciutadania, i el 22 de juliol amb una quarantena de comerços i els establiments dedicats a la restauració. El 23 de setembre va fer-se la tercera sessió dedicada al teixit industrial, empresarial i sindical amb disset assistents.

A partir de la informació recollida, els tècnics municipals han fet un estudi de les propostes i n’han redactat un document. En total, s’inclouen 72 mesures que els tècnics han considerat viables d’executar per part de l’Ajuntament. Les mesures s’engloben en quatre àmbits: econòmic, social, comunicatiu i de l’espai públic. Des d’avui, el document es pot consultar a la plataforma Decidim Parets i, a més, se’n pot fer un seguiment del seu compliment segons el seu percentatge d’execució.

El Consistori preveu que les reunions amb els diferents agents es mantinguin per comentar l’aplicació i l’evolució de l’estratègia i, si s’escau, implementar noves mesures.

- Enllaç al document amb les 72 mesures

- Enllaç a la pàgina de seguiment del compliment de les 72 mesures

Arxivat a: Espai COVID-19, Participació
Parlem-ne, l'escenari postCOVID19